Møblia – dine favorittmøbler på ett sted

 

Velkommen til vår møbelverden.

Vi har samlet dagens bestselgere og møbelfavoritter for ethvert hjem – i samme butikk. Vi har møbler i mange prisklasser og du skal føle at du gjør en god handel hos oss. Vi skal alltid bestrebe oss på å ha møbler litt utenom det som alle viser deg. Møblia skal være litt mer personlig og samtidig være i tiden. I tillegg skal det alltid lønne seg å handle hos en ikke kjedestyrt møbelbutikk – for deg!

Vi som jobber hos Møblia har mange års møbelerfaring og faglig tyngde fra bransjen, både innen kjedesamarbeid og som frittstående butikker. Målsetningen med Møblia er å være utenfor dagens kjedestruktur og vi ønsker friheten til å forhandle fra mange spennende leverandører og av de som helst vil levere til mindre møbelbutikker. På den måten vil du ikke finne de samme møblene overalt.

MADRASSER

Vi hos Møblia er veldig opptatt av å kunne tilby gode madrasser. Vi ønsker selvsagt at våre kunder skal få velge en så bra seng og madrass som mulig, og derfor har vi valgt å forhandle merkevarene Viking beds og Scapa Beds. Vi vil også at madrassene skal ha en pris som får deg til å sove enda bedre.

Møblia så dagens lys i Vestby i 2013 og i 2016 ble vi en fullskala nettbutikk.

MØBLIA

Vi er en frittstående butikk med personlighet og en lun atmosfære for deg.

Vi har 2 butikker i dag:

  • En på Vestby Storsenter (2. etg.), ved av-/påkjøring Vestby syd
  • Nettbutikk som har åpent hele døgnet 24/7

Møblia butikken skal være et eldorado for møbel- og interiørelskere. Her er hvert miljø krydret med små og store interiørskatter som forhåpentligvis kan gi deg både inspirasjon og ideer til hvordan du eventuelt kan gjøre det hjemme. Vi skal være en litt annerledes møbelbutikk som ikke må tilby det samme møbelutvalget som alle kjedebutikkene gjør. Ved å mikse fra mange forskjellige produsenter blir sortimentet både mer spennende og unikt.

Vi håper vi kan klare å inspirere deg. Vi har en stor butikk/showrom på hele 3000 m2, hvor det meste av det du finner på hjemmesiden og i nettbutikken vår skal være utstilt. Hver eneste møbelutstilling er krydret med interiør som skal gjøre butikkopplevelsen din til litt utenom det vanlige. Vi hører daglig fra kunder i butikken og på FB at vi er «så annerledes og så inspirerende å besøke. Kom innom en tur da vel og se hva DU synes. Og er det noe du ønsker å fortelle oss eller tipse oss om, blir vi superglade for det.

Velkommen innom for en hyggelig møbelprat & en god kopp kaffe 🙂

Hilsen Møblia-teamet