Møblia - dine favorittmøbler på ett sted

Velkommen til vår møbelverden.

Vi har samlet dagens bestselgere og møbelfavoritter for ethvert hjem – i samme butikk. Vi har møbler i mange prisklasser og du skal føle at du gjør en god handel hos oss. Vi skal alltid bestrebe oss på å ha møbler litt utenom det som alle viser deg. Møblia skal være litt mer personlig og samtidig være i tiden. I tillegg skal det alltid lønne seg å handle hos en ikke kjedestyrt møbelbutikk – for deg!

Vi som jobber hos Møblia har mange års møbelerfaring og faglig tyngde fra bransjen, både innen kjedesamarbeid og som frittstående butikker. Målsetningen med Møblia er å være utenfor dagens kjedestruktur og vi ønsker friheten til å forhandle fra mange spennende leverandører og av de som helst vil levere til mindre møbelbutikker. På den måten vil du ikke finne de samme møblene overalt.

MADRASSER

Vi hos Møblia er veldig opptatt av å kunne tilby gode madrasser. Vi ønsker selvsagt at våre kunder skal få velge en så bra seng og madrass som mulig, og derfor har vi valgt å forhandle merkevarene Viking beds, Scapa Beds og Carpe Diem. Vi vil også at madrassene skal ha en pris som får deg til å sove enda bedre.

Møblia så dagens lys i Vestby i 2013 og butikk nr. 2 åpnet i Svinesundparken (Halden) i mai 2015. I 2016 har vi også blitt en fullskala nettbutikk. i 2018 så også Møblia Shopping dagens lys – den finner du inne i dagens moblia.no – med tusenvis av nye produkter som du bare finner i nettbutikken.

MØBLIA

Kjemper for gode og riktige priser til deg som kunde hele året

Har fokus på møbler til stue og soverom

Skal tilby en litt annerledes butikkopplevelse og vi skal være litt mer personlige

Det skal være en fordel for deg som kunde å være mottager av Møblia sine nyhetsbrev!