SIMEN STAALNACKE TIL MØBLIA 8/6

VELKOMMEN TIL LANSERING AV "THE WEEKEND GETAWAY" HOS MØBLIA I VESTBY

Nå har deler av kolleksjonen til Staalnacke «The Weekend Getaway» fått plass i butikken. Vi har tatt inn sengetøy, håndklær, baderomsartikler og strandhåndklær, og plassert det på hedersplassen i butikken, helt i front.

Vi syns det er veldig stas at vi for første gang skal selge sengetøy og håndklær, og at det da også er utarbeidet av Nordicform og Simen Staalnacke er ingen dum ting. Dette samarbeidet lyser kvalitet med myke og holdbare tekstiler. Sengetøyet er blant annet i blandingen lin/bomull og 100%bomullsateng. Håndklærne er myke, gode og de tørker godt etter en dusj. Vi har selv prøvd de siden lanseringen på Steen og Strøm, og går 100% god for disse.

Lørdag 8.juni klokken 1200-1500 er vi så heldige å få besøk av Simen Staalnacke på Møblia i Vestby for å vise frem kolleksjonen, prate med kunder, det blir konkurranse og utlodding av 30 goodiebags, snacks og drikke. Det å høre hvordan og hvor han har hentet inspirasjon fra til kolleksjonen sin er fascinerende, vi garanterer at dette er en mann det er spennende å snakke med. 

Så velkommen til oss lørdag 8 juni fra 1200-1500


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *