SIMEN STAALNACKE LANSERING

OSLOTUR FOR Å SE LANSERINGEN AV "THE WEEKEND GETAWAY" AV SIMEN STAALNACKE

For noen uker siden ble vi invitert til lansering av Simen Staalnacke sin første interiørkolleksjon i samarbeid med NordicForm. Dette syns vi var spennende, så dette måtte vi møte opp på.

På toget inn til Oslo snakket vi mye om at vi er en litt annerledes møbelbutikk med kun to butikker, vi liker å gjøre ting på vår måte, vi liker design og vi liker folk som tar sats, prøver og kaster seg ut i noe nytt. Det var det Møblia gjorde for 6 år siden. Dette kunne være noe for oss.

Etter 30 min i solen med en kaffe på Jernbanetorget og oppover Karl Johan ankom vi Steen og Strøm. Et bedre førsteinntrykk av eventen kunne vi nok ikke fått. Deilig loungemusikk, alkoholfri øl «Dos Amigos» (MÅ prøves, helt fantastisk), mengder med deilig sushi og wraps, goodiebags og generelt god stemning. Tekstilene vi så på vei til bordet vi skulle sitte ved for å høre foredraget til Simen så lekre ut og i tankene våre dro vi rett på stranden.

Det var utrolig kult å høre hvordan en designer som Simen Staalnacke tenker og hvor han har hentet inspirasjonen sin fra, og hva som er ideen bak denne kolleksjonen. Han har lansert tre forskjellige senetøyserier; Tokyo, Tulum og Core, samt Vacay som består av typiske ferie- og strandprodukter. 

Tokyo – Denne serien er hentet fra opplevelser og inntrykk i Tokyo. Designdetaljer fra de beste hotellene og destinasjonene i byen. Japanerne er gode til å bruke sin egen kultur inn i sin design, så i denne kolleksjonen er det hentet inspirasjon fra blant annet inngangspartiet til et av Simen sine favoritthotell, Subway-nettet i byen og Asanohamønster. 

Talum – Talumserien tar oss rett tilbake til Mexico og den bohemiske stilen sammen med ren luksus. Det krystallklare vannet kan vi se i de herlige blåtonene på disse sengesettene, og sanden i de beige settene. Har du dette på soverommet har du tatt litt av Mexico hjem til deg.

Core – Denne kolleksjonen skal ta luksusen du finner på hoteller rundt om i verden hjem til soverommet ditt. Hvem har ikke sagt dette når de sover på hotell « Disse dynene og dette sengetøyet er så deilig» også kommer vi hjem igjen og sier «Vi skulle ha gjort noe med soverommet, jeg vil ha den hotellfølelsen hjemme» Her er det lagt stor vekt på kvalitet, mønster og design slik at du kan gjøre om soverommet til et fem stjerners hotellrom. Inspirasjonen til mønsteret er blant annet hentet fra produktivitetskurven vår gjennom en dag, molekylstrukturer og grafen på søvnmønsteret vårt. Altså for en fascinerende måte å jobbe på! Dette sengetøyet var så utrolig mykt og godt. Det MÅ prøves. 

Etter et energisk foredrag, mye deilig sushi og alkoholfri øl ( som forøvrig er lagd av Simen selv og Magne Furuholmen) gikk vi rundt og tittet, tok bilder og snakket masse. Vi gikk runde på runde i showrommet, og sengetøyet og håndklærne ble finere og finere for hver gang vi så det, og vi fikk mer og mer lyst til å dra på ferie. 

På slutten snakket vi litt med den dyktige og glade designeren. Er ikke rart man er glad når man har landet en slik kolleksjon. Etter litt prat mellom Simen og Louise fortalte sistnevnte at hun er fra Stryn og da gikk praten. Simen visste hvem Louise sin far var, og Louise hadde hatt Simen sine foreldre som kunder i en tidligere jobb. Lille gode Stryn! 

Etter denne dagen sitter vi igjen med en go´følelse at dette kan være bra så får vi se om disse varene tar plass i butikken vår i våres. Hva syns du ? Uansett, det har vært en herlig og inspirerende dag med Simen og Nordicform. Tusen takk!

Vi tar med oss inspirasjonen fra dagen med å skape noe nytt, noe som gir kundene noe ekstra, inn i butikken og allerede på fredag skal butikken pusses opp. Ettersom det er jeg som skal male alene blir nok ikke butikken i Vestby ferdigmalt innen kort tid men når våren virkelig gjør sitt inntog skal butikken skinne i ny drakt. En liten bursdagsgave til butikken vår som blir 6 år i juni. 

Hilsen Yvonne


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *