NYHET – SENGETØY HOS MØBLIA

PÅ VEI INN I BUTIKK - SENGETØY FRA SIMEN STAALNACKE

For en tid tilbake var vi på Steen&Strøm i Oslo for å se Simen Staalnacke sin sengetøy- og håndklekolleksjon. Vi falt virkelig for disse herlige og myke tekstilene og rett før 17-mai bestemte vi oss for at dette er noe vi vil selge hos oss. Vi tok derfor et møte med leverandøren og bestemte oss for hvilke av produktene du kommer til å finne hos oss. Dette er i disse dager på vei til oss, og vi gleder oss stort!

Simen Staalnacke sin Getaway-Collection er en hyllest til de magiske og minnerike weekendturene vi alle drømmer om etter en lang og stressende uke. I en perfekt verden kunne vi reist når vi ville, men slik er det ikke, for hverdagen innhenter oss. Med dette i bakhodet har Simen lagd en kolleksjon slik at du kan få din favorittdestinasjon hjem til deg i form av den gode hotellfølelsen og de deilige fargene du finner på overnattingssteder rundt om i verden. Litt luksus i hverdagen, hver eneste dag, i ditt eget hjem.

Vi har tatt inn to av sengetøyseriene; Core og Talum. Core er ekstremt mykt og godt i duse toner, og Talum er blant annet i lin i blått og beige.Du kan lese mer om de to sengetøyseriene her.

Jeg gleder meg til å vise dere kolleksjonen i butikk!

– Yvonne –


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *