MINE FAVORITTER PÅ AUGUSTSALGET

AUGUSTSALGET ER IGANG, OG HER ER MINE FAVORITTER!

Augustsalget har startet, og du kan finne mange go-biter i butikkene til reduserte priser. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter, og med disse kunne jeg ha innredet store deler av huset=)

I stua ville jeg valgt en stor god sofa som man kan krype oppi, en popcorn-sofa som jeg kaller det:) Hvorfor kaller jeg det en popcorn-sofa? Det er fordi Midland er perfekt til å samle mange oppi, servere flere boller med popcorn, og sette på en god film.

Det er aldri feil med to stoler i stua slik at man kan ha en tv-fri sone. Disse stolene som heter Egon syns jeg det er et utrolig stilig design på, og understellet gjør noe ekstra med stolen.

Den sosiale delen av huset er for oss kjøkkenet og spisebordet. For meg er det viktig at vi får plass til mange, men også at det er et hyggelig bord i hverdagen, for det er de det er flest av. Ved å velge et bord fra Kristensen&Kristensen kan du designe ditt eget spisebord ved å velge mål, fasong og farge. 

Å vite hvor man har ting til en hver tid letter hverdagen. Oppbevaringsserien Edge er en favoritt hos meg ettersom du selv kan sette sammen og bygge møblene som passer hjemme hos deg. Det er mange forskjellige farger på skrog og fronter.

Et sted som virkelig fortjener ett godt møbel, er soverommet. Det er her du skal lade og gjøre deg klar for en ny dag. Det er viktig å ha en seng som passer deg og kroppen din, så vi anbefaler at du kommer inn til butikken for å prøve madrassene når du vurderer å kjøpe deg ny seng.

Har du en ekstra stue som trenger en stilig liten sofa, så kan jeg virkelig anbefale Dover med løse puter i ryggen i denne herlige gulfargen i velourstoff. Den er virkelig en fryd for øyet.

Sånn, da har du sett mine favoritter=) Kom innom oss på Vestby Storsenter og på Svinesundparken i Halden for å finne dine favoritter.

Håper vi sees =) Hilsen Yvonne
Yvonne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *