LAMPER – VÅRENS NYHETER

LAMPER FRA PR HOME OG LIGHT&LIVING

På messen i vinter følte vi at vi trengte litt nytt på belysningsfronten, samt at vi var utsolgt for en av våre bestselgerkamper. Vi gikk derfor til den svenske belysningsleverandøren PR Home og til Light&Living for å bestille lamper og for å se hva nytt de hadde kommet med. Vi ville ha lamper som gjør litt ut av seg, uten å ta for mye fokus. Vi ville ha inn stemningslyset.

Vi vet at messing og svart igjen preger interiørbildet stort. Metaller sammen med velouren er en stor hit. Gleden var derfor stor da vi fant disse stilige lampene. Runde lamper i messingsirkel til å henge opp i vinduet. Disse lampene har lang ledning slik at du fint får ledningen ned fra vinduet og til en stikkontakt. Med en dekorpære i gir den et varmt og godt lys. Denne lampen ble med meg hjem så fort den kom inn i butikken.

Også har vi disse vegglampene. Metallplater i messing/gull som står litt ut fra veggen. De gir et godt stemningslys på kvelden, og er fantastisk dekor på dagen, så det er like mye veggdekor som lampe. Denne kommer i to størrelser. (Denne ble også med meg hjem i den største størrelsen)

Etter at vi hadde sett disse to nyhetene måtte vi benytte anledningen til å bestille en lampe vi har solgt utrolig masse av. Det er en stålampe med en og to skjermer, men de skjermene vi har bestilt gjør lampen så utrolig stilig. Lampeskjermene er svarte med messing inni. Lyset på disse blir utrolig fint.

Alle lampene er nå i nettbutikken sammen med flere andre nyheter og bestselgere.

– Yvonne – 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *