Høsttrender 2018

 En liten rapport fra oss etter denne messehøsten.

Etter tiår med grått og beige og mer beige og grått og grått……og beige.. er det endelig tid for herlige farger, nesten alle farger vil jeg si når vi har gått igjennom interiørmessene i høst og nytet fargespillet overalt. Vi ser at de som produserer veggmaling siste året har kommet med masse flotte veggfarger som gråblåtoner, brente rød-og rusttoner, grønne nyanser gylne- og gultoner og mer nøytrale, men varme farger. Og tenk – vi har begynt å male veggene våre hjemme igjen… 🙂

Dette smitter selvfølgelig over på tilbehøret som vi elsker å omgi oss med: puter, pledd, krukker, vaser og ikke minst lamper. Og på møbler også faktisk.

Fra fjoråret så var det en helt klar trend med mye messing og mindre sølv-farge og krom. Vi tenkte at dette kanskje ville forsterke seg ytterligere i år, og det ER mye messing/gull-farge i trendbildet, men overraskende mye blank krom hos mange av leverandørene fortsatt. Kanskje ikke messing/gull vil ta helt over ennå? Kanskje det er rom for begge stilretninger og at vi faktisk rett og slett kan omgi oss med det vi synes er penest selv og som vi synes passer best hjemme hos oss selv? Kanskje ikke så dumt – så vi ikke går i samme spor alle sammen samtidig og blir altfor fort lei det nye? Og at ikke alle hjemmene våre blir like – det er jo også utrolig kjedelig….

Uansett så blir også vi preget av all messing sammen med de flotte nye varme fargene som vi nå kan «boltre» oss i: blått og messing, grønt og messing, rustrødt og messing, gyllent og messing. Vakkert alt sammen!

Det som kanskje utpreget seg som det aller siste var de mer avdempede fargene med matte overflater denne høsten. Mye herlige rustfarget i alle nyanser som her fra standen til Light & Living:

Ellers så er grønntonene også i vinden, i alle nyanser – men også her både som matt og dus:

Vi har bestilt inn masse lekre puter til butikkene nå utover høsten – her følger de samme fargetrendene, men også de duse sølv/grå fargene, lavendel og gråblånyansene er å finne nå utover. Vi gleder oss til disse kommer inn til butikkene, som disse fra Mille Moi. Det er en så enkelt måte å fornye hjemmet og stuen din med noen ny farger og tekstiler. Og pass på å ha god innmat i putene – det gjør mye av helhetsinntrykket og ikke minst komforten 🙂

Natur og treverk er heldigvis fortsatt en vinner – både hjemme og på hytta.

Det luner med en herlig mix av naturmaterialer: ull, betong og treverk i alle nyanser.

Og jern både som dekorelementer og flotte lamper som her fra Artwood

 

Dette var bare en liten smakebit av hva vi har sett i høst – men dere som følger oss på Instagram og Facebook har fått sett mye mer underveis. Så følg oss gjerne og se hva vi gjør i det daglige. Og vi setter så stor pris på alt engasjement og spørsmål fra dere – både på hjemmesiden vår moblia.no og på IG/FB. Vi får da høre hva dere tenker, savner og ellers bare lurer på.

Velkommen til butikkene våre – vi ligger jo bare et steinkast fra E6 både i Vestby (syd) og i Svinesundparken (avkjøringen til Halden). Og butikkene våre har store utstillinger på hele 3000m2 og 3400m2. Så her er det bare å ta med en venn/venninne – kos dere blant alle utstillingene og be om en GRATIS GOD KOPP KAFFE mens du går runden rundt i butikken. Og har dere lyst på hjelp til planlegging og innredningen – så ta med tegninger, mål og ta gjerne noen bilder fra rommet du ønsker hjelp til med mobilen  – vi hjelper dere så gjerne!

VELKOMMEN TIL EN MØBLIA – HØSTTUR

HILSEN OSS

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *