ÅRETS MESSEBESØK ER I GANG

FØRSTE STOPP; LAMA

Endelig er messesesongen igjen og vi elsker det. Ingenting er så godt som å kunne bestille inn masse fint til butikken igjen slik at den igjen kan bugne med fine, nye varer. Denne gangen lover vi deg, med hånden på alle våre tre hjerter, at du kommer til å finne interiør du liker hos oss i høst. 

Vi startet dagen at vi tre møttes utenfor Møblia i Vestby. Vigdis jobber i Halden, så det er ekstra koselig å få noen dager sammen med henne. Uansett, denne trioen satte seg i bilen klokken 09 og satt kursen mot Skøyen og showrommet til Lama.

Da vi kom til Lama ble vi møtt av en kjempehyggelig selger som skulle guide oss gjennom showrommet og fortelle oss om varene. Vi hadde som mål at vi skulle finne endel puter, hytteinteriør og interiør med litt størrelse, og det vil jeg si at vi klarte.

Jeg vil si at vi kan dele inn det vi kjøpte hos Lama i fire «kategorier», og disse skal du nå få se litt mer til.

Rolige rødlige toner. Dette har vi allerede fått noe i butikk av, men vi trengte flere puter som kunne bygge opp disse miljøene. Vi bestilte en rekke av disse putene. Noen egner seg til ren hyttebruk, andre passer perfekt inn i sofaen hjemme. I kombinasjon med hverandre kan man skape digge sofamiljøer som ikke blir for søte, men som heller blir koselige og lune. Vi bestilte også lamper med disse fargene i lampeskjermer. 

Jordfarger med blått, grønt og bruntoner. Her så vi mange puter og mye interiør som kan kombineres om hverandre. Ensfargede puter i fløyel blir piffet opp av blant annet råstilige puter med print. Lykter er bestilt inn i metall, og det kommer mengder av fat i treverk som bygger opp naturpaletten.

Det stramme i gult og svart må også inn i butikken. Gult er en farge man blir veldig glad av, og i kombinasjon med det svarte får du et røft, stramt og stilig uttrykk på hjemmet ditt. Du husker kanskje lyktserien «tråd» av Aina Solli Steen, du vet, designeren på sommerhytta? Disse kommer inn i gult nå i høst. 

Den siste «kategorien» fra Lama er selveste Halvor Bakke-serien som har det lille ekstra. Av årets nyheter er det glass kombinert med enten skinn eller jern som danner fine lykter med god størrelse. I år har vi også tatt inn vegglykter i messing/gull og svart. Disse gir ett utrolig fint lys og passer perfekt på veggen på hytta.

En annen ting fra Halvor Bakke som passer inn en vinterdag eller høstkveld er det utrolig myke pleddet vi tok inn. Gled deg til å kjenne på det. De populære gavesettene på tre lykter er fortsatt med denne sesongen, og disse har vi allerede sikret oss i butikken. Perfekte som gaver enten til jul eller bursdag. 

Vi avsluttet besøket hos Lama med en liten lunsj før vi dro videre og handlet litt kunstige planter. Det vi handlet av blomster fikk vi med oss med en gang, og wow, en e-golf rommet ekstremt mye 😀

Etter dette dro vi videre til Light-Living, og det kan du lese om i neste innlegg.

– Yvonne –


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *